• Circle of Trust Meisjes

Circle of Trust
Dames

De Circle of Trust dames collectie heeft een breed aanbod van verschillende prachtige jeans, warme sweaters, t-shirts met prints en warme jassen voor het herfst/winter seizoen.

De collectie van Circle of Trust wordt getypeerd door het gebruik van vintage denims voor de jeans. Zij gebruiken verschillende materialen zoals zacht katoen voor de sweaters en denim voor de jeans jasjes. Verder bewerken zij de producten met franjes, lederen details en maken zij gebruik van andere rijke materialen.

Voor de broeken maken zij gebruik van denim en olie geverfde stoffen. Het doel van Circle of Trust is dat iedereen zich comfortabel voelt in deze trendy kleding.Heren

Circle Of Trust is in 2008 begonnen met het opzetten van een heren jeans lijn. Sinds toen is de collectie enorm uitgebreid. De ontwerpen zijn gewaagder geworden en de pasvormen zijn verbeterd. Zij zijn erg trots op het uitgebreide aanbod dat zij kunnen aanbieden. Het doel van Circle Of Trust is om jeans te produceren die uniek zijn en waarin jij je stoer, goed en comfortabel voelt. De jeans collectie bestaat uit veel verschillende soorten kleuren, stijlen en wassingen, hierdoor kan iedereen een passende look maken met deze denim.Kids

De Circle Of Trust kidscollectie biedt een groot assortiment jeans aan. Deze jeans worden getypeerd door het gebruik van vintage denim. Elk jaar wordt de collectie steeds groter en zijn zij echt trots op het uitgebreide aanbod dat Circle of Trust vandaag de dag kan aanbieden. Circle Of Trust gebruikt uitsluitend de meest zachte katoensoorten en stretch materialen voor de perfecte pasvorm. De Circle Of Trust kidscollectie bestaat uit veel verschillende soorten kleuren, stijlen en wassingen. Hierdoor kan iedereen een passende look maken.


Circle of Trust Fashion Nieuws