Over Name It


Geïnspireerd door kinderen

Sinds 1986 voorziet Name it families over de hele wereld van kleurrijke kwaliteitskleding voor kinderen tegen heel aantrekkelijke prijzen. De Name it-collectie wordt gecreëerd door blije en zorgzame mensen die door kinderen worden geïnspireerd. De kinderkleding van Name it is een veilige en modieuze keus.

Name it is al meer dan 25 jaar op de markt en kent en begrijpt kinderen over alle religieuze en culturele grenzen heen. Hun kernwaarden hebben hun oorsprong in de fantasievolle, liefdevolle en vrije aard van het kind. De collecties van Name it zijn verkrijgbaar in de maten 50 t/m 68 (newborn), 74 t/m 98 (mini) en 104 t/m 152 (kids).


Kernwaarden

De vijf kernwaarden zijn geïnspireerd door kinderen:

  • duurzaamheid
  • vriendschap
  • creativiteit
  • gezondheid en sport
  • dierenwelzijn
    Deze waarden worden weerspiegeld in alles wat we doen, want wat belangrijk is voor kinderen is ook belangrijk voor Name it.


Happy Caring People

Happy Caring People is het belangrijkste element achter Name it – hun DNA. Deze Happy Caring-cultuur komt terug in de producten, in de collecties die de humor en levensvreugde van kinderen laten zien. Zij stellen altijd ‘veiligheid voorop’ als ze de modellen ontwerpen en hebben een streng beleid voor verantwoordelijke productie.


Boys Jeans


T-Shirts & Singlets


Longsleeves


Broeken


Truien


Vesten

Jassen

Korte Broeken

Name It Fashion Nieuws