• Quapi

Over Quapi

QUAPI: Dé droom van hippe mama’s en papa’s
De vrouw achter Quapi is Monique IJsselstein – van der Staay. Een vrouw met dromen. Dromen die ze waarmaakt. Een vrouw met lef. Een vrouw met oog voor hippe, eigentijdse kinderkleding. Kleding in frisse kleuren. Kleding met een goede pasvorm. Kleding die naast lekker draagbaar vooral ook goed betaalbaar is. Dat is Quapi.

QUE QUAPI!
De naam is Monique’s variant op het Spaanse guapo, guapa of guapito.
Dat knapperd, ‘lust voor het oog’ of ‘lekker ding’ betekent. En dat zijn de kinderen, die er op elke schoolfoto uitspringen in de kleding van Quapi.

DROMEN
Als klein meisje droomde Monique al van haar eigen kinderkledingmerk.
De ultieme combinatie tussen passie voor mode, ondernemerschap en
een puur persoonlijke behoefte. Naast modeliefhebber is Monique namelijk de trotse moeder van een knappe dochter en zoon. ‘Als echte fashionista vind ik het belangrijk dat mijn kinderen er elke dag leuk uit zien, maar nog belangrijker vind ik dat ze er lekker in kunnen spelen.
Voor kleren die aan mijn eisen en smaak voldoen, kom ik dan al snel terecht bij de designermerken. Best leuk voor een keertje, maar niet elke dag.
En niet naar school. En al helemaal niet als ze hutten willen bouwen of slootje springen.


DURVEN
Als dochter uit een ondernemersfamilie ontbreekt het haar niet aan lef.
Nog niet zo lang geleden had ze een nagelstudio. Maar sinds 2010 gaat al haar aandacht uit naar Quapi. En hoewel ze als geboren ondernemer precies weet wat ze wil en snel beslissingen neemt, gaat ze ook niet over
1 nacht ijs. En dus nam ze ruim de tijd om de juiste productiepartner te vinden. Eén die aan haar kwaliteitseisen voldeed. Maar eenmaal gevonden, werd de droom van Quapi razendsnel werkelijkheid. Vooral toen ze met even veel voortvarendheid de juiste mensen om zich heen had verzameld, die haar ideeën voor leuke kleding voor meisjes én jongens op papier zetten in echte ontwerpen.


DOEN
Samen met haar team van acht mensen doet Monique alles zelf. Van het uitzoeken van de stoffen, kleuren en prints tot de campagnes, spotjes en distributie. Dat haar formule werkt, bewijst het succes van Quapi. Al binnen drie jaar is het merk te vinden in meer dan 200 verkooppunten. Haar nieuwste droom is met Quapi de Europese markt bestormen. En dat gaat Quapi lukken ook. Quapi staat immers voor meer dan alleen mooie kinderkleding. Quapi: een droom van een merk! En wie weet, binnenkort zelfs een wereldmerk.


Jurkjes Collectie 2016


Leggings Collectie 2016


Jassen Meisjes 2016


Vesten Meisjes 2016


T-shirts Meisjes 2016


Rokjes Meisjes 2016


Jumpsuits Meisjes 2016


Accessoires Meisjes 2016

Quapi Fashion Nieuws