Nik & Nik Zomer Sale 2016

Nik & Nik Zomer Sale 2016

Nik & Nik Jongens

Shorts Nik & Nik Collectie 2016

T-Shirts & Singlets Nik & Nik Collectie 2016

Truien / Sweaters Nik & Nik Collectie 2016

Vesten Nik & Nik Collectie 2016

Broeken Collectie 2016

Nik & Nik Meisjes

Jeans Nik & Nik Collectie 2016

Broeken Nik & Nik Collectie 2016

Jurkjes Nik & Nik Collectie 2016

T-shirts Nik & Nik Collectie 2016

Long Sleeves Nik & Nik Collectie 2016

Vesten Nik & Nik Collectie 2016

Truien Nik & Nik Collectie 2016

Rokjes Nik & Nik Collectie 2016

NIK&NIK is het modelabel voor kids! De kinderlijn is styled in Amsterdam en heeft een complete jongens- en meisjeslijn inclusief schoenen en accessoires.

Kinderen zijn eigenwijs, nieuwsgierig en hebben op jonge leeftijd al een uitgesproken smaak. Met de NIK&NIK collectie kunnen kids eindeloos
combinaties maken, om daarmee verschillende looks te creëren. Classics en basics, gecombineerd met stoere statements en een edgy touch.
Een jeans met coole sweater op school of met een nette blazer voor feestelijke gelegenheden. Een collectie met een knipoog!

NIK&NIK vult het gat tussen high-end en high-street mode labels. De collectie bestaat uit high-end ontwerpen en luxe materialen voor betaalbare prijzen,
gecombineerd met verschillende pasvormen en silhouetten. NIK&NIK is verkrijgbaar in de maten 4-16. Shop de NIK&NIK collectie bij Capuchon Fashion voor jongens en meisjes.

We geven graag meer informatie en laten je dan de laatste Funky trends zien tijdens een geheel vrijblijvend bezoek aan onze winkel in Hengelo Gelderland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *