Nikkie PlessenNikkie Plessen kleding | Nikkie kleding

NIKKIE by Nikkie Plessen is de naam van de kledinglijn van modeontwerpster Nikkie Plessen. Nikkie Plessen begon ooit als actrice, presentratrice en model en jaagt nu haar grootste droom na: een eigen kledinglijn, welke haar persoonlijke stijl weerspiegelt.

Na een zeer goede start is Nikkie Plessen druk bezig met het ontwerpen en innoveren van haar merk. NIKKIE boekt nu al veel succes en hangt al in meer dan 300 winkels in de Benelux, daarnaast heeft NIKKIE internationaal een goede naamsbekendheid. NIKKIE is een stoer, sexy, vrouwelijk en draagbaar merk en brengt kwalitatief hoogstaande en betaalbare artikelen op de markt.

Nikkie Plessen wordt geinspireerd door vrouwelijke, sexy en stoere celebrities als Victoria Beckham, Kate Moss en Blake Lively.

Nikkie Plessen: “Een van mijn grote dromen, een succesvolle kledinglijn, is uitgekomen. De droom, van een internationaal merk begint nu ook zo langzamerhand werkelijkheid te worden. We zijn nu in tien landen verkrijgbaar. En dan nu een brand store in België is toch wel heel erg leuk. Antwerpen is zo’n leuke en gezellige stad en ben oprecht trots dat we hier nu ook met NIKKIE vertegenwoordigd zijn.”


Nikkie T-Shirts & Tops 2016


Nikkie Blouses 2016


Nikkie Broeken 2015


Nikkie Rokken 2016


Nikkie Jurken 2016


Nikkie Jassen / Jacks 2016


Nikkie Truien 2016


Nikkie Shorts 2016

Nikkie Plessen Fashion Nieuws